Viking är hemma!!!

                                                                 Datum: 2010-10-18 / Tid: 16:58:19
Igår hämtade vi våran valp Viking. Av rasen bullmastiff från samma uppfödare som Ninja. Han är ljuvlig och lite mer frammåt än Ninja var men man känner ändå igen hans rasegenskaper. Nu är en enformig tid med anpassning men det är nästan den mysigaste perioden. Äter, leker lite, sover. Sover rätt mycke gör dom och han verkar redan efter 1 dygn känna sig som hemma. Härlig känsla!

Ingen kisspöl inne än sålänge. Kullbrorsan har efter några dagar inte gjort nått inne, det lät som en bra trend :-)

Han älskar rått försökte med lite torrfoder som utblandning men det verkar inte vara någon mening, han rörde det inte ens. Kycklinghalsar var verkligen en stor succé, och ikväll blir det lite nötblandning. Kul att vara "back on dog track" igen. Man har känt sig rikitigt ensam..

Messi "våran" hittekatt har installerat sig bra hos våran kompis Palmen. Hon är tydligen precis så social och mysig som hon började visa sig vara! Ingen ägare so far så om allt går som det bör så åker hon med i flytten till vårat nya hem sen! ;-) Sen kommer även våran äldre vovve efter det med. :-) Mer om henne längre fram, ni får nöja er med detta skrynkliga ansikte sålänge :-)

Lägenheten är ute för försäljning och visningarna börjar om någon vecka, hoppas på många spekulanter! :-)

Ja jag vet inte vad menar man hinner skriva innan han vaknar men ni får kika in här för en fortsättning ;-)

Det är ju ändå något riktigt speciellt med valplukt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback