Den som gapar över mycket, mister ofta hela stycket...

                                                                 Datum: 2010-10-22 / Tid: 19:05:16
Den som gapar efter mycket, mister ofta hela stycket..

Så sägs det. Vad vill jag ha? Bort med lägenheten, få huset och flytta in. Vi kan bli av med lägenheten :) Kanske inte att vi går plus direkt, men bara det känns okej vill vi ju ändå ha den "ur världen". Och detta kan gå fort, då slipper man oroa sig för att det ska släpa efter med huset, så inte huslånet påverkas av en lägenhet vi inte vill ha.

Hur typiskt hade det inte varit då? Om man inte fick drömhuset för man har en lägenhet man inte vill ha? Inte så klockrent direkt. Hur som helst, det verkar lösa sig nu! Och man kan inte räkna med att gå plus, bli av med den i tid, och få allting man vill. Så vi tar det säkra före det osäkra i sådant fall och får acceptera budet. Får se om det blir en deal eller no deal.

Det har gått en vecka sedan vi hittade Messi och ingen har hört av sig. Delade tankar och känslor, men i grunden tror jag på en trevlig kisse till oss ;-) Syrran lappade verkligen hela Näset, ingen har ringt på en vecka, är hon saknad borde väl någon reagera, gå ut och leta och hitta henne/lapparna? Hur som helst. Jag la ut henne på facebook, har många gamla klasskompisar och barndomskompisar från samma område som kanske kunde känt igen henne om hon var tex någons föräldrars katt eller etc.. ingen respons där heller. Sist men inte minst finns hon i två annonser under upphittade djur. Inget mail, inget samtal.

Nåväl, deras förlust. Hon är ju supergo!! Palmen vår tillfälliga kattvakt har fullt upp med henne hör vi! Uppskattar hans hjälp oerhört för vi har själva händerna fulla här hemma. Med våran underbara nykomling Vilde Viking :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback