Bättre bilder på Viking kommer

                                                                 Datum: 2010-10-22 / Tid: 01:07:53
Jag har tagit en del höstbilder i trädgården, men inte lagt upp dom! Dom kommer med den "braiga" kameran, tänkte försöka göra det imorgon :-)

Här har ni en mobilbild från idag på våran lilla älskling! Man blir verkligen kär fort! Vill ha mer vovvar, finns inget bättre i hela världen asså!!! :-)

Våran underbara kille!! Titta på dom ögonen!! Dom påminner mig om någon...



Viking 8-9 veckor

Det är blanade känslor som är fyllda med lycka. Men det kommer alltid vara ett hål för er två. Det känns än idag som man sitter och väntar på att ni ska komma infarandes i full fart för att "godkänna" eran nya "lillebror".



Summeringen är ändå att ni har gett oss den mest kärleksfulla och underbara bakgrunden i hundvärlden man kan ha haft. Ni har gett oss olika erfarenheter, och olika synvinklar. Vi har pendlat tillsammans mellan hopp och förtvivlan men vi har aldrig tvivlat på våran kärlek till er. Detta medför idag att vi kan satsa på våran nya "lilla" förmåga och känna att han är våran framtid. Vi kommer alltid sakna er. Men vi kommer händanefter vara sysselsatta. Han är underbara. Våran Vilde Viking! :-)


Kommentarer
Postat av: Jessica och Diya

Hej och GRATTIS till nykomlingen.

Jag blir så glad för eran skull att ni åter har fått börja bygga "familj"

Han är ju helt bedårande eran lilla kille som snart inte är så liten längre.

Här är allt kanon med brudarna, vi hade hoppats på valpar i höst men tyvärr så blev det inget men vi får hoppas på våren istället...

Jag tittar in snart igen :)

Kramar från oss alla här uppe!

2010-10-22 @ 08:10:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback