Ett hem för en rottis?

                                                                 Datum: 2010-09-17 / Tid: 00:11:21
HJÄRTSKÄRANDE! Misshandlad, vanvårdad och 1 timma ifrån döden när djurambulansen betalade 25.000 för Rottweilerns operation för att den skulle dö p.g.a. höga vetrinärkostnader. Nu behöver den 5-åriga rottweilertjejen en ny chans i en ny familj. Finns ni där ute?

Om jag var sugen? Skojar du? Såklart jag var, är... djur i nöd, vackra rottisar.. Hon hade varit en given kandidat! Men..

Vi har en annan rottis i åtanke ;-)

Så sprid informationen nu!

Kopierade in annonsen och bilden från GT´s hemsida.





Rottweiler räddades i sista stund

GÖTEBORG. Misshandlad, vanvårdad och prickig efter att ha blivit beskjuten med ett paintballgevär. Rottweilertiken, 4,5 år gammal, hittades i ett uruselt skick och polisen beslutade att avliva hunden. - Men den förtjänar en andra chans så vi bekostar operationen på 25 000 kronor, säger William Wright, grundare av Djurambulansen i Göteborg.

Och det var i sista stund. Om inte den ideella föreningen Djurambulansen hade ryckt in skulle hunden varit död nu.
- Den var en timme från avlivning, så den lever på lånad tid nu, säger William Wright.
För tre år sedan startade han Djurambulansen som nu kör på kontrakt för polisen och räddningstjänsten.
För tio dagar sedan hämtade ambulansen den misshandlade rottweilern hos polisen. Hunden hade hittats skadad och övergiven på ett industriområde.


  Ingen känd ägare

Förutom en historik på öronmärkningen som visar när hunden är född, har man inget namn på någon ägare.
- Veterinären har gjort en bedömning att det krävs en korsbandsoperation och polisen har tagit ett avlivningsbeslut på hunden för att det kommer att kosta 25 000 kronor att få den opererad, säger William Wright. 

  Trevlig hund

- Vi tycker inte det är rätt väg att gå. Det här är mentalt sett en väldigt trevlig hund så vi har sagt att vi kostar på oss operationen och ger hunden en andra chans.
Var får ni pengar ifrån?
- Våra medlemmar och stödpersoner som är med och stöttar oss. I dag ska hunden opereras och därefter väntar två-tre månaders rehabilitering.
Och sen?
- Är det nån som läser artikeln och känner sig manad att ge hunden ett hem, så skulle vi bli glada, säger William Wright som har telefonnummer 0706 98 25 75.

 

Kommentarer
Postat av: Karin C-lund

Glad att du hittar alla hundar, sprider din hemsida så fler kan se dom, och förhoppningsvis kan vi ge dessa hundar du skrvier om nya hem, hoppas det kommer upphöra men tills dess får vi alla slåss.



Kram C-Lunden

2010-09-17 @ 11:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback