Ju fulare hund, ju mer älskad!

                                                                 Datum: 2010-10-31 / Tid: 19:14:11
Hjärtskärande historia om hunden Oogy har kommit till mig vid flera tillfällen. Han var med i Tv, på många fan-sidor på facebook, och nu har han fått en bok också.

Herregud vilket ansikte, vilka ögon han har man blir ju illamående när man tänker på det. Han var som hunden Dale vi fick ut från Irving Texas Shelter för några månader sen, en "bithund" eller vad den svenska motsvarigheten var. Dvs en sån hund som tränas i hundkamper, men inte på den aggresiva sidan utan en sån hund som är snäll som den tränade "dumma" hunden får träna att bita på för att bli mer aggresiv. Sjukt? ehm...

Hur som helst fick han halva ansiktet bortslitet och ihoplappat. Pappan i familjen som betalade Oogys operation hade precis fått honom, under dom omständigheterna. Han hade bara en känsla att rädda denna hunden, som han inte visste alls hur det var eller "borde" se ut.

Oogy har haft det väldigt bra sen dess, och han är oerhört älskad och det värmer i hjärtat. Kanske är det så, att ju fulare hund ju mer älskad är den? Nu har jag haft världens fianste vovvar, och mer älskad än så kan man nog inte vara om man är hund, men kanske är Oogys kärlek likvärdig, isåfall har han det verkligen bra :-)Kärlek ligger i betraktarens ögon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback