Döda inte clownen!

                                                                 Datum: 2010-06-09 / Tid: 21:31:37
Den otroliga vandringen, har ni sett den filmen?

Det handlar om tre djur, två hundar och en raskatt. Raskatten är en tjötig bortskämd dam, hundarna den gamla Golden Retrivern Shadow, och Amerikanska Bulldogen Chans.

Shadow, Golden Retrivern är trofast och tar dom igenom farorna, Chans, Bulldogen, unghunden är den dundristiga, roliga, charmiga och påhittiga.

Zazzi, katten, är smart och egen, och bortskämd, som dom flesta raskatter är. Shadow trofast och smart, men dom två i all ära, vad hade filmen varit utan Chans, filmens mittpunkt, som ändå löser problemen till slut! Vad hade filmen blivit, utan den hunden? Clownen? Inte lika rolig.

Så ser mitt liv ut. Det är tomt. Det finns ingen clown kvar. Och Danmark ska förbjuda just Amerkansk Bulldog. För mig är alla kamp/clownhundar obetalbara. Finns inga hundar man skrattar så mycket åt! Med sin enorma envishet! Det gäller bara att kunna hantera det, och vara medveten om det.

Så ärligt talat, hoppas att Sverige inte går samma öde till mötes, hur kan man leva utan en bulldog, på något vis? (Bullmastiff är ändå snäppet bättre än alla andra) ;) Men bull-hundar, och "kamp"hundsraser, det är det bästa!

Döda inte Clownen! Ni förstör då hela mittpunkten, och charmen i Sveriges hundar!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback